Transport en logistiek Vlaanderen

Voordelen lidmaatschap

Grote of kleine vracht? Wij zijn altijd mee met advies op maat van uw ondersteuning

Grote of kleine vracht?

Wij zijn altijd mee met advies op maat van uw ondersteuning

Van klein bestelwagenpark tot grote vrachtwagenvloot

Informatie op maat

Van klein bestelwagenpark tot grote vrachtwagenvloot, de leden van TLV zijn zeer verschillend in omvang. Wij maken er een punt van om snel en accuraat advies te verlenen op maat van elke specifieke onderneming.
Onze medewerkers zijn vakexperten met ruime ervaring in de sector. Dankzij een zeer uitgebreid netwerk krijgt u in no time de juiste informatie die helemaal past bij de grootte van uw bedrijf.

Vandamme Madoe

Getuigenis

“Reeds tientallen jaren is Vandamme-Madoe Nv lid van Transport & Logistiek Vlaanderen tot onze grote tevredenheid. In TLV vinden wij een fantastische partner die ons snel, accuraat en correct advies geeft over alle denkbare sociale en sociaal-economische aspecten van onze sector. Onze wetgeving is zo ingewikkeld geworden dat het onmogelijk is zonder goed advies juist en efficiënt te handelen. Onze beroepsorganisatie mag er gerust met trots een slogan bijvoegen: TLV, daar doe je zoveel (meer) mee.”

Vandamme-Madoe Brugge

Lammertyn

Getuigenis

“Als kleine transportondernemer kreeg ik eind 2015 te maken met het faillissement van een opdrachtgever hoofdtransporteur. Door het doeltreffende advies en ondersteuning van TLV kon ik het volledige bedrag recupereren.”

Lammertyn Transport Gistel

U bent mee waar Transport & Logistiek Vlaanderen het verschil kan maken?

TLV is de beroepsvereniging van ondernemingen in transport en logistiek die al 90 jaar lang zijn leden professioneel ondersteunt op alle vlakken. Onze medewerkers zijn vakexperten met vaak een lange ervaring in de sector die u snel en ef ciënt verder kunnen helpen.

Onze meerwaarde blijkt sterk uit de tijd- en geldbesparing die u kan doen door dankzij onze dienstverlening geïnformeerd aan de slag te gaan. Word lid en geniet zelf van de voordelen.

Ja,
ik ben mee
en wil lid worden