Transport en logistiek Vlaanderen

Voordelen lidmaatschap

Beladen juridische kwestie Wij zijn altijd mee in de juridische afhandeling bij schadegevallen, opgelopen boetes, contractuele disputen, ...

Beladen juridische kwestie

Wij zijn altijd mee in de juridische afhandeling bij schadegevallen, opgelopen boetes, contractuele disputen, ...

De juristen bij Transport & Logistiek Vlaanderen zijn vakexperten

Juridische ondersteuning

Problemen met een klant rond vertraging in de aflevering of beschadiging van goederen? Een telefoontje naar de juridische afdeling van TLV en u weet meteen of u het cmr-verdrag aan uw kant heeft. Bij een boete omwille van overbelading of door schending van de rij-en rusttijden, neemt TLV voor u contact op met het parket of gaat naar hoorzittingen indien gewenst.

Ook voor andere geschillen kan u bij ons terecht en zoeken we de meest optimale oplossing. We zoeken voor u alles uit en ondersteunen u actief. De juristen bij Transport & Logistiek Vlaanderen zijn vakexperten die daarnaast ook uw commerciële belangen en bekommernissen bewaken.

Taxi Verboven

Getuigenis

"Wij zijn lid van TLV om op de hoogte te blijven van de vele evoluties in onze sector.  Dit is belangrijk om ons goed te kunnen voorbereiden op de vele veranderingen. Ook doe ik regelmatig een beroep op de juridische dienst om goede en gefundeerde beslissingen te kunnen nemen."

Taxi Verboven Vracht Wommelgem

U bent mee waar Transport & Logistiek Vlaanderen het verschil kan maken?

TLV is de beroepsvereniging van ondernemingen in transport en logistiek die al 90 jaar lang zijn leden professioneel ondersteunt op alle vlakken. Onze medewerkers zijn vakexperten met vaak een lange ervaring in de sector die u snel en ef ciënt verder kunnen helpen.

Onze meerwaarde blijkt sterk uit de tijd- en geldbesparing die u kan doen door dankzij onze dienstverlening geïnformeerd aan de slag te gaan. Word lid en geniet zelf van de voordelen.

Ja,
ik ben mee
en wil lid worden