Transport en logistiek Vlaanderen

Voordelen lidmaatschap

Onbeperkt dienstverlening bijtanken? Wij zijn altijd mee met een heel diverse dienstverlening. TLV is uw one-stop shop.

Onbeperkt dienstverlening bijtanken?

Wij zijn altijd mee met een heel diverse dienstverlening. TLV is uw one-stop shop.

Wie TLV kiest als “compagnon de route” kan zich beroepen op een heel divers aanbod aan ondersteuningsmogelijkheden

One-stop-shop

Wie TLV kiest als “compagnon de route” kan zich beroepen op een heel divers aanbod aan ondersteuningsmogelijkheden. Door de zeer diverse profielen in ons ervaren team is de expertise bijzonder uitgebreid. We recupereren een deel van uw dieselaccijns, verdelen vrachtbrieven (al dan niet elektronisch), geven opleidingen op maat en kunnen zelfs zorgen voor brandstofkaarten. U kan bij TLV zelfs terecht voor de afrekening van uw tol in België, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland... 
Nog iets anders nodig? Contacteer ons en we zoeken een baanbrekende oplossing.

Sprint Transport

Getuigenis

“TLV informeert ons steeds over de meest recente wijzigingen in de transportwetgeving. Met de komst van de kilometerheffing in 2016, werden wij geruggensteund door TLV, geen vraag was hen teveel. Zo raakte alles perfect op tijd in orde. Wij kunnen dan ook alle transporteurs aanraden zich aan te sluiten bij TLV!”

Sprint Transport Houthalen

U bent mee waar Transport & Logistiek Vlaanderen het verschil kan maken?

TLV is de beroepsvereniging van ondernemingen in transport en logistiek die al 90 jaar lang zijn leden professioneel ondersteunt op alle vlakken. Onze medewerkers zijn vakexperten met vaak een lange ervaring in de sector die u snel en ef ciënt verder kunnen helpen.

Onze meerwaarde blijkt sterk uit de tijd- en geldbesparing die u kan doen door dankzij onze dienstverlening geïnformeerd aan de slag te gaan. Word lid en geniet zelf van de voordelen.

Ja,
ik ben mee
en wil lid worden