Transport en logistiek Vlaanderen

Voordelen lidmaatschap

Nood aan een klankbord bij contractuele disputen? Wij zijn altijd mee door onze vakkundige dienstverlening inzake sociaal recht

Nood aan een klankbord bij contractuele disputen?

Wij zijn altijd mee door onze vakkundige dienstverlening inzake sociaal recht

Als specialist sociaal recht garanderen wij u een individuele dienstverlening over elk mogelijk sociaal juridisch thema

Sociaal recht

Soms loopt een samenwerking niet op wieltjes. Ook de steeds veranderende sociale en sociaal-economische aspecten in de transportsector maken het niet altijd evident om het stuur stevig in eigen handen te houden. 

Of u nu vragen heeft over de sectorale arbeidsduur of over een specifieke werksituatie, over het aanwerven van personeel of problemen met een werknemer, de specialisten sociaal recht van TLV geven u een deskundige en in praktijk toepasbare uitleg. Als specialist sociaal recht garanderen wij u een individuele dienstverlening over elk mogelijk sociaal juridisch thema.

Schattemans

Getuigenis

"Elke vraag die we stellen over sociale wetgeving wordt elke keer opnieuw in klare taal uitgelegd. TLV stuurt ons onmiddellijk de nodige up-to-date formulieren en overeenkomsten. 
Steevast staan de professionele medewerkers even vriendelijk klaar om een oplossing voor ons uit te dokteren. 
Door ons jarenlang lidmaatschap staan we echt sterker in onze schoenen."


Schattemans Trans Berlare

U bent mee waar Transport & Logistiek Vlaanderen het verschil kan maken?

TLV is de beroepsvereniging van ondernemingen in transport en logistiek die al 90 jaar lang zijn leden professioneel ondersteunt op alle vlakken. Onze medewerkers zijn vakexperten met vaak een lange ervaring in de sector die u snel en ef ciënt verder kunnen helpen.

Onze meerwaarde blijkt sterk uit de tijd- en geldbesparing die u kan doen door dankzij onze dienstverlening geïnformeerd aan de slag te gaan. Word lid en geniet zelf van de voordelen.

Ja,
ik ben mee
en wil lid worden