Transport en logistiek Vlaanderen

Voordelen lidmaatschap

Vliegende start? TLV leidt beginnende ondernemers met vlag en wimpel doorheen de aanvangsfase van hun professionele vloot

Vliegende start?

TLV leidt beginnende ondernemers met vlag en wimpel doorheen de aanvangsfase van hun professionele vloot

TLV helpt u goed en snel op weg

Startende transporteurs

Goed begonnen is half gewonnen. Om u zo vlot mogelijk aan de start van uw professioneel transportavontuur te krijgen, staan onze adviseurs helemaal tot uw dienst. We begeleiden u vol enthousiasme bij de aanvraag van uw vergunning en informeren u over andere do’s en don’ts in onze sector. Zo helpen wij u goed en snel op weg.

Aan Huis

Getuigenis

"Vorig jaar werd CoolblueBezorgt met succes uitgerold in Nederland. Dit jaar wilden we onze bezorgdienst voor witgoedbestellingen ook lanceren in Vlaanderen. Dit bleek echter iets moeilijker te gaan dan gehoopt. Door het deskundig advies en de hulp van Transport & Logistiek Vlaanderen zijn we er alsnog in geslaagd om snel van start te gaan met onze bezorgservice en om zo nog meer klanten blij te maken."

Aan Huis nv Wilrijk

4 D Trans

Getuigenis

"TLV heeft van bij onze opstart geholpen om de juiste weg te vinden. Aanvraag vervoersvergunningen, aankoop CMR’s, prijsberekeningstools, … Dankzij de vlotte bereikbaarheid van de medewerkers krijg je ook heel vlot het juiste advies of word je probleem snel opgelost. TLV is voor ons de juiste partner om onze belangen te verdedigen omdat ze oog hebben voor transporteurs met de mix tussen vrachtwagens en bestelwagens, zoals wij. Ik ben alvast een overtuigd en fier lid van TLV."

4D Trans Torhout

U bent mee waar Transport & Logistiek Vlaanderen het verschil kan maken?

TLV is de beroepsvereniging van ondernemingen in transport en logistiek die al 90 jaar lang zijn leden professioneel ondersteunt op alle vlakken. Onze medewerkers zijn vakexperten met vaak een lange ervaring in de sector die u snel en ef ciënt verder kunnen helpen.

Onze meerwaarde blijkt sterk uit de tijd- en geldbesparing die u kan doen door dankzij onze dienstverlening geïnformeerd aan de slag te gaan. Word lid en geniet zelf van de voordelen.

Ja,
ik ben mee
en wil lid worden